CAR
SEXY CARS

Tuesday, December 4, 2007

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

Een jonge acteur uit Haywards Heath staat mischien aan het begin van een international carriére. De 13-jarige Joshua Williams is één van de 10 geselecteerden voor een hoofdrol in een volgende Narniafilm : The Voyage of the Dawn Treader. Joshua Williams is in de running voor de rol van Eustace Scrubb, de neef van de Pevensie-kinderen, die in The Voyage of the Dawn Treader Koning Caspian zal vergezellen op zijn zoektocht naar de zeven verloren lords van Narnia.

Joshua en zijn negen concurrenten reizen deze maand naar Londen om er een screentest af te leggen en ze zullen er ook Michael Apted ontmoeten. Wie de rol wint, kan misschien ook nog een rol in de vierde Narniafilm : The Silver Chair versieren.

Volgens eerdere geruchten zou men voor The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader filmlocaties zoeken in Malta, Hongarije en Nieuw-Zeeland want in deze landen zouden de belastingentarieven toch wat gunstiger zijn dan in bijvoorbeeld de Tsjechische Republiek. Maar nu blijkt dat Moreton Bay (Australië) een grote kans maakt om als filmlokatie te fungeren voor de derde Narniafilm. De producers hebben reeds een bezoekje gebracht aan Cleveland en Wellington Point in Zuidoost Queensland en Walt Disney Pictures zou Australië boven een lokatie in Nieuw-Zeeland verkiezen.

No comments:

Post a Comment