CAR
SEXY CARS

Friday, December 14, 2007

Hong Kong Disneyland brengt de kerstsfeer buiten het park

Vanaf 5 december kunnen pendelaars,reizigers en bewoners van Hong Kong in het station een glimp opvangen van de schitterende kerstsfeer in Hong Kong Disneyland.

Gedurende de nacht dansen de elfjes van Santa’s Workshop naar het station en brengen er voor jong en oud de gezellige kerstsfeer met o.a. een spectaculaire 3D-afbeelding van Hong Kong Disneyland en virtuele sneeuw. Door deze 3D-afbeelding krijgt men het gevoel dat men zomaar het Disneyland park kan instappen.

“We willen de bewoners van Hong Kong er aan herinneren dat Kerstmis een gezellige tijd is die we samen met diegenen die ons dierbaar zijn moeten doorbrengen.” zegt Maple Lee, Vice President, Marketing of Hong Kong Disneyland Resort.

De hartverwarmende kerstmisactiviteiten in Hong Kong Disneyland die gedurende Disney’s Sparkling Christmas geprogrammeerd staan, zijn nog tot 2 januari 2008 te bezoeken. De hoogtepunten van Disney’s Sparkling Christmas zijn : Sparkling Castle Lights, Ice Fantasy, Santa’s Workshop en de ‘Let it Snow’ Christmas Parade.

No comments:

Post a Comment