CAR
SEXY CARS

Friday, January 4, 2008

Tennis in Hong Kong Disneyland

De Chinese tennisster Peng Shuai gaf op 31 december 2007 een voorstelling van haar tennisvaardigheden aan de voet van het kasteel in Hong Kong Disneyland en dit in aanwezigheid van Mickey Mouse en zijn vrienden.

Peng Shuai, die China zal vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Peking tijdens de zomer van 2008, beëindigde het tennisseizoen 2007 met een 45ste plaats op de wereldrangschikking en staat 20ste gerangschikt voor de dubbel.

Peng is in Hong Kong om er deel te nemen aan de Tennis Classic 2008, een tornooi dat loopt van 2 tot en met 5 januari 2008. Vóór het tornooi had Peng nog wat tijd om Hong Kong Disneyland te bezoeken waar zij haar favoriete Disneycharacters tegen kwam. Peng is een grote fan van Winnie the Pooh en dus kon een bezoekje aan de Pooh-attractie “Many Adventures of Winnie the Pooh” niet ontbreken.

Toptennisspeelster Peng Shuai speelde aan de zijde van Mickey Mouse in Hong Kong Disneyland een vriendenmatch tegen Minnie Mouse en een jong tennistalent. Goofy werd tot scheidsrechter benoemd en Pluto werd gepromoveerd tot ballenjongen.

No comments:

Post a Comment