CAR
SEXY CARS

Wednesday, January 9, 2008

Tokyo Disneyland last parade af

Voor de eerste keer in het 25-jarig bestaan van Tokyo Disneyland werden vandaag de populaire parades afgelast nadat een 300 kg zware pilaar met daaraan een aantal zwevende planeten van de float van Buzz Lightyear viel tijdens de Disney Dreams On Parade. De pilaar viel op de grond op slechts enkele meters van een aantal gasten die stonden te wachten op de parade.

Er was veel geschreeuw en lichte paniek maar niemand van de bezoekers of characters op de float werden gewond. Toch besloot Tokyo Disneyland de 2 parades die dagelijks door het park trekken tot nader order af te lasten om zo de nodige tijd te hebben om de veiligheid van de floats te controleren.

“Het is de eerste keer er een parade afgelast wordt sinds de opening van het park in 1983 en we willen ons eveneens verontschuldigen voor de aangerichte paniek” zegt Tsutomu Kato, de woordvoerder van Oriental Land Co.

Dit incident kwam er nadat eerder deze week een aantal bezoekers geƫvacueerd werden uit de Swiss Family Tree House toen daar een klein brandje uitgebroken was. Ook daar vielen geen gewonden en de brandweermannen konden de brand binnen het uur bedwingen.

Het park onderzoekt beide voorvallen maar tot op heden is de oorzaak van beide ongevallen nog niet bekend aldus Kato.

No comments:

Post a Comment