CAR
SEXY CARS

Wednesday, January 9, 2008

Toy Story - The Musical op de Disney Wonder

"Toy Story - The Musical" zal in de lente van 2008 zijn debuut maken aan boord van het Disney cruiseschip “Disney Wonder”. Het is de eerste keer dat deze Pixar klassieker aangepast werd voor het podium en Toy Story -The Musical is een van de grootste producties die ooit voor een Disney cruiseschip werden ontwikkeld. Het is slechts de tweede keer dat een Pixar animatiefilm aangepast werd voor het podium door Disney. In het begin van 2007 debuteerde “Finding Nemo - The Musical" in Disney's Animal kingdom in Walt Disney World Resort. Dit werd ook een groot succes.

Door het behouden van de humor en verhaallijn van de originele "Toy Story" film van de Pixar Animation Studios, wordt ook "Toy Story-The Musical" de ware betekenis van vriendschap getoond. De show toont hoe twee jaloerse tegenstanders, nl. Woody en Buzz Lightyear, twee beste vrienden worden.

“De Toy Story-film biedt ons een mooi verhaal en een aantal ongelooflijke visuele elementen om op te bouwen," aldus Jim Urry, vice-president of Entertainment for Disney Cruise Line.
De kostuums voor de "Toy Story - The Musical" zijn één van de meest complexe ontwerpen die ooit voor een Disney Cruise Line productie werden gemaakt. Kostuumontwerper Ann Closs-Farley heeft een combinatie gemaakt van marionetten en opblaasbare kostuums om zo de karakters tot leven te laten komen op het podium.

"World-class Disney entertainment is een belangrijk kenmerk van de Disney Cruise Line, waardoor wij ons kunnen onderscheiden van de rest van de cruisesector en het is één van de hoofdredenen waardoor men voor een Disney Cruise kiest" zei Disney Cruise Line Voorzitter Tom McAlpin.

No comments:

Post a Comment