CAR
SEXY CARS

Thursday, March 6, 2008

Home: A Memoir of My Early Years

Op dinsdag 8 apirl 2008 komt Julie Andrews haar autobiografie “Home: A Memoir of My Early Years”.voorstellen en signeren in Disneyland Resort California. Ze zal er van 13 tot 15 uur aanwezig zijn in Main Street Opera House om de aangekochte biografie te signeren.

In haar biografie vertelt Hollywoodicoon Julie Andrews haar verhaal op een eerlijke, ontroerende en onthullende manier. Het boek is aangevuld met tal van persoonlijke foto’s en anekdotes over haar tijd op Broadway. Julie Andrews werd door Walt Disney ontdekt op Broadway toen ze meespeelde in Camelot. Hij maakte van haar de wereldberoemde nanny Mary Poppins. Ze won voor deze rol trouwens een Oscar. Ze werkte nog een aantal keer voor Disney, denken we maar aan The Princess Diaries, Enchanted, …

Home: A Memoir of My Early Years zal beschikbaar zijn in de Disneyana Shop (Main Street USA). Er zal slechts 1 boek per gast ondertekend worden door Julie Andrews en men verbiedt ook uitdrukkelijk om persoonlijke spullen mee te brengen om te laten signeren.

Een beperkt aantal gesigneerde boeken zullen online beschikbaar zijn en men zal deze kunnen bestellen vanaf dinsdag 1 april om 8 uur en dit zolang de voorraad strekt.

No comments:

Post a Comment