CAR
SEXY CARS

Sunday, June 15, 2008

Disney Stars & Motor Cars Parade !

Dit jaar werd bekend gemaakt dat er in de Walt Disney Studios een nieuwe parade komt en namen we reeds afscheid van de Disney Cinema Parade. Van een echte nieuwe parade kunnen we niet spreken want het is een afdankertje van de parade uit de Disney Hollywood Studios nl : Disney Stars & Motor Cars Parade !

In de Disney Hollywood Studios hebben ze vanaf 9 maart reeds Block Party Bash die tot dan in Disney California Adventure liep. Disney California Adventure kreeg wel een gloednieuwe parade nl. : de Pixar Play Parade.

De floats (de auto’s) van de Disney Stars en Motor Cars Parade zijn al een tijdje in Parijs en dankzij DlrpToday kunnen we al een eerste blik op de wagens werpen. Op de eerste foto herkennen we de auto’s van Toy Story, Sneeuwwitje, Disney villians, Playhouse Disney, Aladdin, Muppets, De kleine zeemeermin en op de andere foto staan de auto’s van Mary Poppins, Lilo & Stitch, Monsters Inc en Mulan. Een aandachtige kijker zal op de achtergrond van de foto’s de oude float van Pinnokio en de laatste float van Mickey uit de Disney Cinema Parade herkennen.

Wat er wel opvalt is dat de auto’s van Star Wars, Power Ranger en de auto van Mickey & Minnie niet in deze hanger staan. De wagens van de Muppets & Playhouse Disney zijn er wel bij maar de vraag is of die ook daadwerkelijk in de parade aanwezig zullen zijn. Volgens de geruchten zouden deze wagens omgebouwd worden voor andere characters (men denkt hier ook aan Captain Jack Sparrow) die het publiek hier in Europa meer aanspreken.

Naast Toy Story & Monsters Inc. ontbreken nog veel Disney/Pixar-characters. Wie weet gaan ze de Incredibles,Cars, Ratatouille en Finding Nemo (die wel eens in de Disney Cinema Parade te zien was) ook nog in de nieuwe Parijse versie van de Disney Stars & Motor Cars Parade steken.

Volgens de bronnen van DLRPToday zouden naast de vele nieuwe kostuums en rekwisieten, ook dingen uit de Disney Cinema Parade en Kids Carnaval gerecycleerd worden.

No comments:

Post a Comment