CAR
SEXY CARS

Sunday, June 15, 2008

The Chronicles of Narnia : The Voyage of the Dawn Treader naar Argentinië ?

We hadden het hier op Yago’s Disney Nieuws reeds over de filmlocatie van de op stapel staande Narniafilm “The Chronicles of Narnia : The Voyage of the Dawn Treader”.

Op Disney Channel in Latijns-Amerika worden geregeld nieuws en interviews van "The Chronicles of Narnia : Prince Caspian” getoond. Tijdens de première van deze film in New York had de populaire Mexicaanse journaliste Carla Medina een interview met het merendeel van de cast en de producenten van Narnia.

In een van de interviews vroeg Carla Medina aan Mark Johnson of hij de geruchten over het feit dat de volgende film in Latijns-Amerika zou gefilmd worden kon bevestigen. Hij antwoordde dat men inderdaad de film in Latijns-Amerika zal opnemen en dat Argentinië misschien ook wel eens zou kunnen dienen als filmlocatie. Dit laatste is echter niet officieel bevestigd.

De pre-productie is reeds begonnen in Mexico. Mexicaanse kranten pakten uit met dit grote nieuws : "80% van de film The Chronicles of Narnia : The Voyage of the Dawn Treader zal gefilmd worden in de Popotla sets in Rosarito de loop van volgend jaar en zal zo’n 100 miljoen dollar kosten”. Een vertegenwoordiger van de toeristische sector heeft ook reeds bevestigd en zegt zelfs "Disney biedt ons de mogelijkheid om Baja California te promoten als bestemming voor filmprojecten wat ons na Titanic nooit is bereikt".

Gedurende een periode van achttien maanden zal het Narniateam in de Baja Studios (vroeger eigendom van Fox) werken. Daar werden de ook de opnamen van "Titanic" en "Pearl Harbor" gemaakt.

No comments:

Post a Comment