CAR
SEXY CARS

Friday, October 10, 2008

Op bezoek bij Pixar

Morgen, zaterdag 11 oktober, opent John Lasseter ter gelegenheid van de jaarlijkse Cartoon Art Museum Benefiet de deuren van Pixar Animation Studios. Een beperkt aantal mensen kunnen er genieten van een blik achter de schermen van deze animatiestudio.

De vijfde editie van Cartoon Art Museum benefiet belooft een bijzonder leuke avond te worden. De festiviteiten starten om 17.30 uur met een receptie in de lobby van Pixars thuisbasis. Daarna kunnen de gasten zich naar de 2de verdieping begeven waar verschillende schetsen en tekeningen van o.a. WALL-E tentoongesteld zullen staan.

Op het programma staat dan om 18.30 uur een uiteenzetting van Pixarmedewerkers waardoor de bezoekers een inzicht zullen krijgen in de wondere wereld van de animatie. Men zal er een blik achter de schermen krijgen bij het maken van Finding Nemo, The Incredibles, Ratatouille en WALL-E. Ook zal men er een fragment uit Pixar’s volgende kortfilm te zien krijgen. Na deze voorstelling zullen de bezoekers de kans krijgen om te praten met een aantal medewerkers o.a. Jeremy Lasky, die meewerkt aan Toy Story 3. Daarna worden de gasten terug uitgenodigd in de lobby om er te genieten van koffie en een dessert. Er is ook een quiz voorzien waaraan ook diverse studiomedewerkers aan zullen deelnemen.

Een ticket voor dit evenement kost zo’n $200 (zo’n 146.79 euro) per persoon.

No comments:

Post a Comment