CAR
SEXY CARS

Wednesday, January 21, 2009

De Disneycharacters komen er aan !

Er werd heel wat gespeculeerd over het feit of de Disneycharacters ook in de populaire attractie It’s a small World in Anaheim zouden komen wannneer men in januari 2008 de attractie sloot voor een grondige rehab. Tijdens de recente holiday-versie was hiervan nog niets te merken maar toch bleven de geruchten de kop op steken. Maar nu is het dan toch officieel : de Disneycharacters komen er aan !

De jaarpashouders worden als volgt uitgenodigd voor een preview op 5 februari tussen 10 uur en 20 uur :

Vergezel ons op een speciale preview van de nieuwe en verbeterde “It’s a small World” voor de officiële heropening! Deze kopie van de “the happiest cruise that ever sailed the world” die 45 jaar geleden te zien was op de New York World’s Fair, neemt je mee op een vrolijke en memorabele boottocht onder begeleiding van een prachtige lied.

Deze klassieke attractie is gerenoveerd, er zijn nieuwe plaatsen en vertrouwde gezichten toegevoegd. Geniet er van om te kijken naar een aantal van de " it’s a small world"-poppen gekleed als één van je favoriete Disneypersonages in de landen waar hun verhalen zich afspelen !

Op 25 januari 2009 geeft Disney een set van 6 pins uit met de verschillende Disneycharacters die in de attractie “It’s a Small World” in Disneyland Resort Anaheim zullen te zien bij de heropening op 6 februari 2009. De meeste van deze characters zien er hetzelfde uit als deze in de Hong Kong Disneyland versie van de attractie maar hier is Assepoester niet in haar prinsessenjurk.

Foto's : MiceChat

No comments:

Post a Comment