CAR
SEXY CARS

Sunday, May 10, 2009

Dreampassen en hotelparking

Vanaf 4 april 2009 mogen de houders van een dreampas niet meer parkeren op de parking van de hotels van het resort. Dat ze parking willen vrijhouden voor de hotelgasten is best wel te begrijpen maar niet alle parking van alle hotels staat alle dagen bomvol. Er staat wel in het contract dat je bij de aankoop van een dreampas ondertekend, dat men je kan weigeren op de parking wanneer deze te vol is maar nu verbieden ze de dreampashouders de toegang tot de parking en dit lijkt heel sterk op contractbreuk.

Ondertussen heeft men laten weten dat wie een jaarpas aankocht voor 4 mei 2009 wel nog op de parking kan worden toegelaten en dit tot januari 2010.

Onze persoonlijke mening is dat Disney de echte fans, en dat zijn toch wel deze met een jaarpas, meer en meer in de kou laat staan. Men heeft de prijs van de dreampassen met € 10 verhoogd en in ruil worden we van de parking van de hotels verbannen. Vooreerst vinden wij dat de auto een heel stuk veiliger op de parking van de hotels staat, men kan er voor men huiswaarts rijdt, nog eens rustig door Disney Village slenteren en ondertussen de laatste centjes opdoen. We krijgen dan wel 20 % korting bij aankopen maar soms is het goedkoper om via internet een verblijf met ingangsticketten te boeken dan een verblijf met je jaarpas te boeken. Waar zitten dan de voordelen ? Nu krijg je wel nog 6 maand extra bij verlenging van je jaarpas maar er zijn geen extra fastpassen meer, geen kleine attentie en men wordt niet meer uitgenodigd voor speciale evenementen zoals indertijd bij de voorstelling van “The Lion King show”.

Wat zal het volgende zijn dat Disney doet men zijn jaarpashouders ? Momenteel loopt er in alle landen een grote reclamecampagne om de mensen naar Disneyland Resort Parijs te lokken en dus is er in de beide parken (Walt Disney Studios en Disneyland Park) een massa volk. In kleine lettertjes staat ook dat men de jaarpashouders bij overcapactiteit van het park de toegang tot de parken kan weigeren.

Dat is nu misschien wel vergezocht maar wij vinden niet veel argumenten om onze jaarpassen in juni 2010 te verlengen. We zullen de centjes sparen en hiermee eens de grote oceaan oversteken en Mickey eens gaan bezoeken op de plaats waar het allemaal begon : Disneyland Resort Anaheim.

De beheerder van het forum http://www.dlrpfans.be/ heeft op facebook een actiepagina opgezet waar je lid kan van worden indien je met deze beslissing van Disney ook niet zomaar akkoord kan gaan. Na een paar maanden zal men deze afdrukken en zal men dit afgeven in dlrp zodat ze op die manier kunnen laten zien dat de jaarpashouders niet akkoord gaan met de manier van werken.

No comments:

Post a Comment