CAR
SEXY CARS

Sunday, May 10, 2009

The Princess and the Frog

Met deze nieuwe Disneyklassieker keert de Walt Disney Studio terug naar haar roots. Deze film is net zoals in men in het verleden deed, volledig met de hand getekend.

In de legendarische geboorteplaats van de jazz, New Orleans, wordt de nieuwste Dinsneyprinses Tiana in de nieuwe Disneyfilm The Princess and the Frog aan het publiek voorgesteld. De prinses is een jonge Afro-Amerikaans meisje en meteen de eerste zwarte Disneyprinses.

De verschillende personages in de film komen tot leven via de de stemmen van Anika Noni Rose (als Princess Tiana), Oprah Winfrey, Keith David, Jim Cummings, John Goodman, Jenifer Lewis, Bruno Campos, Michael-Leon Wooley, Peter Bartlett en Terrence Howard.

De film wordt geregisseerd door en is gebaseerd op een origineel verhaal geschreven door Disney's bejubelde filmduo John Musker & Ron Clements (bekend van de The Little Mermaid, Aladdin, Hercules). De muziek is van de hand van de Oscarwinnende songwriter/componist Randy Newman. Hij is trouwen geboren New Orleans en schreef reeds muziek voor Toy Story en Monsters, Inc.

Bekijk hier de trailer die trouwens voor de Disney/Pixar animatiefilm Up zal getoond worden in de bioscoop.

No comments:

Post a Comment